Hazır ürünler nelerdir?

İşletmenizde kullanabileceğiniz hazır ürünler nelerdir? Butik bir iş yapmıyorsanız, işletmenize gelen müşterilerinize, işletme menünüzde birçok ürün sunuyorsanız hazır ürün kullanmalısınız. Geçmişte hazır ürünlerle ilgili önyargılar vardı ama artık bu tip önyargılar azaldı. Peki nedir bu hazır ürünler? İşletmenizde personelin ürün hazırlama ile kaybedeceği zamanı azaltan, üretici fabrikalar tarafından kullanıma hazır hale getirilmiş, genellikle dondurulmuş ürünlerdir. Artık işletmeler patates almakla ve soymakla uğraşmıyor. Dondurulmuş patates alıp derin dondurucuda tutuyorlar ve ihtiyaçları kadarını çıkartıp kullanıyorlar.

Karlılık azalıp, çalışan personel maliyeti arttığı için artık hazır dilimli kaşar, dilimlenmiş sucuk, dilimlenmiş salam artık daha çok satıyor. Dilimli kaşarda maliyet hesabı yapmak çok kolay, çünkü bir kilogramda her zaman standart dilim sayısı var. Aynısı dilimli tüm ürünlerde geçerli. Hem ürün maliyeti daha kolay hesaplanıyor, hem personelin hatasının önüne geçiliyor, hem de zaman kazanılıyor.

Hazır döner tüketimi aynı şekilde artıyor. Hazır döner, hazır döner fabrikaları tarafından üretilmiş pişirilmeye hazır haldeki dönerlere ve pişirilerek kesilmiş ısıtılarak servis edilebilecek dönerlere denir. Hazır et döner, dönere uygun dana etinden yapıldığı için işletmeler tercih ediyor. Dönerde kullandığınız et dana but eti olmazsa ve doğru marine edilmezse çok sert ve tatsız tuzsuz bir döner olabilir. Hazır döner, maliyet hesabını daha kolay yapabileceğiniz, standart bir ürün olduğu için zamanınızı döner hazırlamakla uğraşmak yerine döneri daha hızlı satmaya odaklanmanızı sağlar.

Hazır hamburger köftesi diğer hazır ürünler gibi işinizi kolaylaştıracak bir üründür. Hamburger köftesi hazır halde aldığınız zaman, donuk olarak altı ay saklayabilirsiniz, müşteri siparişine göre ihtiyacınız kadarını çıkarıp kullanabilirsiniz. Son yıllarda hazır hamburger köftesi gibi diğer hazır köfte çeşitleri de köfte fabrikaları tarafından üretildi. Toptan hazır köfte çeşitleri olarak, hazır kasap köfte, hazır İnegöl köfte, hazır Akçaabat köfte, hazır cızbız köfteyi sayabiliriz.

Dondurulmuş hazır ürünler arasına donuk pasta grubunu koymalıyız. Yeni nesil kahve dükkanları ile birlikte tüketimi hızla artan dondurulmuş dilim pasta çeşitleri saklama ve kullanma kolaylığı nedeniyle bir çok işletme tarafından tercih ediliyor.

Yazının başında bahsettiğimiz gibi çok özel tek bir ürüne dayalı butik bir iş yapmıyorsanız hazır ürün kullanmaktan korkmayın. Sizin bir şekilde rekabet ettiğiniz tüm ulusal firmalar personel maliyeti, standart ürün sağlama zorunluluğu nedeniyle neredeyse tüm ürünlerini hazır olarak alıyorlar veya merkezlerinde üretip gönderiyorlar.

Toptan GıdaM olarak, işinizi kolaylaştıracak doğru hazır ürünleri size ulaştırıyoruz. Ayrıntılı bilgi almak için 0551 211 22 67 telefonu arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın