Sünnet, mevlit ve düğünde döner ikram etmek.

Ülkemizde yazın gelmesi ile beraber düğün sezonu başlar. Düğün sahiplerinin en büyük dertlerinden biri de gelen misafirlere yemek olarak ne ikram etmelerinin daha doğru olacağıdır. Düğün ve mevlit gibi organizasyonlarda misafirlerine döner ikram etmek isteyen müşterilerimiz için en uygun kaç kilogram döner almaları gerektiği hesaplamasını aşağıda bulabilirsiniz.

Misafirlerinize döner ikram etmeyi düşünüyorsanız bunu pilav üstü döner veya ekmek arası döner olarak seçebilirsiniz. Bizim size tavsiyemiz pilav üstü dönerdir. Pilav üstü döner, hem hazırlanması kolay hem de daha doyurucudur. Normalde bir lokantada döner yemeye gittiğinizde porsiyona 100 gram döner konmaktadır. Ekmek arasına ise 60 ila 80 gram arası döner konmaktadır.

Örneğin düğünde 100 kişilik bir döner ikramı yapacaksanız 100 gram ile 100 kişiyi çarpmanız gerekmektedir. 100×100= 10.000 gram yani 10 kilogram döner satın almanız gerekmektedir.

Döneri iki türlü satın alabilirsiniz.

1- Çiğ baton döner

2- Pişmiş döner

Çiğ baton döneri, döner ocağında sizin pişirip kesmeniz gerekmektedir. Pişmiş döner ise döner fabrikasında pişirilir, kesilir ve size donuk olarak teslim edilir. Böylelikle pişmiş döneri tencere veya fırında ısıtarak servis yapabilirsiniz.

Düğün, sünnet gibi özel günlerinizde misafirlerinize döner ikram etmeyi düşünüyorsanız 0551 211 22 67 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Not: Bu hizmetimiz sadece İzmir’de geçerlidir.

Bir yanıt yazın